Tippek a nőiesebb hormonok nélkül történő bemutatásához

Tippek a nőiesebb hormonok nélkül történő bemutatásához

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

A nem orvosi átmenet magában foglalhatja az ember haját, sminkjét vagy szekrényét. Ez magában foglalhatja a jogi lépések, például a nevük megváltoztatását is.

Egyes emberek hormonok vagy más orvosi eljárások nélkül átmenetelnek, mások orvosi és nem gyógyászati átmenetek. Mindkét lehetőség ugyanolyan érvényes, mint a másik.

Ebben a cikkben a hormonok nélküli átmenetet és a gyógynövények vagy ételek segítését tárgyaljuk.

Mit jelent ez, és hogyan lehetséges?

Nem mindenki, aki transznemű, nemi igazolási eljárásokon megy keresztül. Azok közül, akik ezt teszik diatea szedése több, néhányan orvosi, nem mediálisan vagy mindkettőre léphetnek át.

A nemi nemi projekt kimondja, hogy a nem mediálisan átmenet vagy a társadalmi átmenet azt jelenti, hogy egy személy nemeként kezdi el élni orvosi eljárások nélkül, például hormonok vagy nemi szempontból megerősítő műtét. Az ember társadalmi átmenetet folytathat a nevük megváltoztatásával vagy megjelenésük módosításával.

De a nemek és a nemi bemutatás társadalmi konstrukciók. A nem olyan normákat, viselkedést, megjelenést és szerepeket foglal magában, amelyeket a társadalom a férfiakhoz és a nőkhez társít. Például az emberek azt várhatják el, hogy egy nő hosszú haj és ruhákkal rendelkezik, és elvárhatja, hogy a férfiak ruhákat viseljenek, rövid hajú és arcszőrrel rendelkezzenek.

Az embernek nem kell megfelelnie a nemek társadalmi elvárásainak. Például egy nő viselhet nadrágot és rövid hajú, és egy férfi szoknyát viselhet és hosszú hajú lehet.

Egy transznemű nőnek nem kell hosszú haját növekednie, sztereotípián nőies ruhát viselni, vagy úgy cselekednie, hogy a társadalom elvárja, hogy a nők cselekedjenek.

Hogyan fejezi ki a nemét személyes, és a társadalmi átmenet nem azt jelenti, hogy az embernek meg kell felelnie a nemi szerepeknek és elvárásoknak.

Az ember társadalmilag átmenetet tud, vagy annyit, amennyit csak akar. A transznemű nők a következő tippek közül mindazokat, vagy egyikét is hasznosak lehetnek, ha hormonok nélkül átmenetelnek.

Hair

Néhány ember megváltoztathatja a frizuráját, amikor elkezdenek átmenni.

Különböző stílusokkal, hosszúságokkal és színekkel való kísérletezés segíthet az embereknek meghatározni, hogyan szeretnének kifejezni nemüket.

Egy személy frizurákat fordíthat online vagy más médiumokon keresztül. A fodrászok segíthetnek az embereknek a frizurák és színek kiválasztásában, amelyek megfelelnek az életmódjuknak és a személyes stílusuknak.

smink

A sminkkel való kísérlet lehet más módja annak, hogy az emberek átmeneteljenek.

A smink sokféle formája áll rendelkezésre, ideértve a következőket:

 • Az alapítvány, hogy a bőr simább legyen, és eltakarja a foltokat
 • szempillaspirál, hogy Tegye fel, hogy a szempillák vastagabbak és sötétebbek legyenek
 • A szemceruza, hogy a szemek nagyobb definíciót adjanak
 • rúzs vagy ajkak, hogy megváltoztassák az ajkak színét
 • Blush és kiemelő. , az arc kontúrolásához

A smink oktatóanyagok online elérhetőek, vagy egy személy tippeket és tanácsokat kérhet a barátoktól és a családtól.

Szekrény

Az emberek megváltoztathatják vagy frissíthetik a szekrényüket, amikor társadalmilag elkezdenek átmenni. A szekrények frissítése kiegészítőkkel, például ékszerekkel és táskákkal, valamint ruhák segíthet az embernek a nemének kifejezésében.

Néhány ember ruházatot és kiegészítőket szerezhet a kiskereskedőktől és a takarékossági üzletektől. Mások a barátok és a családtagok ruházatát használhatják.

protetika

Néhány ember protéziseket használhat nemük kifejezésére.

Ha valaki szeretné megváltoztatni a frizuráját vagy színét anélkül, hogy a haját megváltoztatná, akkor parókákat vagy hajhosszabbítást is használhat. A parókák különféle stílusokban és színekben kaphatók, lehetővé téve az embereknek, hogy a hangulatuk és a helyzetük szerint megváltoztassák a hajukat.

Néhány ember dönthet úgy, hogy az emlőprotetikát használja. Ezek olyan mellformák, amelyek különböző méretekben és anyagokban kaphatók, amelyeket az emberek használhatnak a melltartó csészék kitöltésére. Mell melltartó vásárlásakor hasznos lehet megtalálni azt, amely zsebeket tartalmaz a melltartó csészében.

Protetikus mellek online vásárolhatók.

Az ember otthon is saját mell protetikáját készítheti. Ehhez:

 1. levághatják egy pár harisnyanadrág végét.
 2. Töltse fel a lábát rizzsel vagy madárfal a kívánt méretre.
 3. Csomja a harisnyanadrágot lazán kezdetben, hogy szükség szerint lehetséges, és kitölthető vagy üres.
 4. Helyezze a kitöltött nylon harisnyát a melltartóba.

Az emberek az alsó félig párnákat is használhatnak, hogy szélesebb csípőt hozzanak létre.

A csípőjavítók online vásárolhatók.

Változó létesítmények

Néhány ember elkezdheti a különféle létesítmények használatát. Például egy transznemű nő igényelheti a nők számára kijelölt mellékhelyiségeket.

Fontos tudni, hogy milyen jogokkal rendelkezik az embernek nyilvános szállások és mellékhelyiségek használatakor. Egy olyan transznemű ember, aki egyes államokban él, kevesebb védelemmel rendelkezik, mint másokban élők.

A Nemzeti Transznemű -egyenlőség Központ megjegyzi, hogy a legtöbb állam úgy véli, hogy megakadályozza a transznemű személyek bizonyos létesítményeinek és mellékhelyiségének megkülönböztetését. Fontos azonban ellenőrizni, hogy az ember mely védelme van az államában.

Név megváltoztatása

Az ember dönthet úgy, hogy felkéri az embereket, hogy hivatkozzanak rájuk a preferált névvel és névmásokkal.

Ha valaki törvényesen meg akarja változtatni a nevét állami és szövetségi azonosítási formákon, a szabályok az államtól függően különböznek.

A Nemzeti Trans Equality Centernek van egy weboldala, amely segíthet egy személynek megérteni, hogy mit kell tennie a nemek megváltoztatásához a jogi dokumentumokban.

Egyes államok bírósági engedélyt igényelnek a nevek megváltoztatásához, és megkövetelhetik az új név közzétételét egy újságban. Lehet, hogy az embereknek több díjat kell fizetniük az állami és szövetségi személyi igazolványuk megváltoztatása érdekében.

Segíthet -e a gyógynövények, és biztonságban vannak?

Számos gyógynövény van, amelyek anti-androgén tulajdonságokkal rendelkeznek. Az anti-androgének csökkentik az androgénhormonok számát az emberi testben, például a tesztoszteronban.

Az anti-androgénnövényekről szóló 2012. évi cikk azt sugallja, hogy számos növény és gyógynövény csökkentheti a tesztoszteron mennyiségét, például:

 • Rishi, amely, amely, amely, amely, amely, amely, amely, amelyben egy piros gomba
 • Licourice
 • Fehér bazsarózsa
 • Zöld tea
 • SpearMint

De Kevés olyan magas színvonalú, hosszú távú, randomizált vizsgálat történt, amelyek megvizsgálták az anti-androgén növények testre gyakorolt hatását.

További kutatásokra van szükség annak meghatározásához, hogy ezeknek a gyógynövényeknek az átmenetre történő fogyasztása biztonságos vagy hatékony -e.

Az embernek beszélnie kell egy egészségügyi szakemberrel, mielőtt ezeket a gyógynövényeket szedi.

Az ösztrogénben gazdag ételek étkezése változhat-e?

Jelenleg nincs olyan tudományos kutatás, amely vizsgálja az ösztrogénben gazdag ételek hatását az átmenetelű emberekre. A legtöbb kutatás az ösztrogénben gazdag ételeket használó nőkre összpontosít a menopauzás tünetek és más egészségügyi hatások csökkentése érdekében.

De egy 2017. évi tanulmány azt sugallja, hogy a növényi eredetű vegyületek fitoösztrogének elősegíthetik a test ösztrogén mennyiségének növelését.

Ez a tanulmány megjegyzi, hogy négyféle fitoösztrogén létezik, amelyek jelen vannak az ételekben:

 • izoflavonok, amelyek szója és szója alapú termékekben találhatók, és hüvelyesek
 • Prenylflavonoids, a komlóban és a sörben található

 • Coumestans, amelyet osztott borsóban, lima babban, pinto babban, valamint lucerna és lóhere -hajtásokban találnak
 • Lignans, a laxmagon, egészben, egészben megtalálható, egészben. Grain, gyümölcs és zöldség, szezámmag és hüvelyesek

Támogatás

Számos jótékonysági és szervezet, amelyek támogatást nyújtanak a transznemű közösségnek, ideértve:

 • A Nemzeti Transznemű -egyenlőség Központja
 • A Transzszexuális Jogi Központ
 • Translatina koalíció
 • Nemi spektrum
 • A Trevor Projekt

Egy személy támogatást találhat az Egyesült Királyságban alapuló következő támogató csoportok használatával:

 • Nemi identitáskutatás & amp; Oktatási Társaság vagy Gires
 • Imaan, amely egy jótékonysági szervezet, amely az LGBTQIA+ és a transznemű muszlimok támogatására összpontosít
 • Nem bináris Észak-Írország

Összegzés

Lehet, hogy egy személy hormonok használata nélkül átmenetet lehet. Az ember társadalmilag átmenetelhet azáltal, hogy megváltoztatja megjelenését és nevét, hogy jobban kifejezze nemi identitását.

Számos olyan növény, gyógynövény és élelmiszer található, amelyek magas ösztrogénnel rendelkeznek, vagy anti-androgén tulajdonságokkal rendelkeznek. Még nem történt elegendő kutatás annak meghatározására, hogy ezek hatékonyak -e és biztonságosak -e az emberek átmenetének elősegítésében.

 • Szexuális egészség/STD

Az orvosi hírek ma szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és társulásokból származnak. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a

szerkesztői politika elolvasásával.

Contents