В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari.

В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari.

Шансовете, които конкретно ще го ударите, не са увеличени или намалени от изборите на някой друг. Трудно е да се приеме, че няма по -голям ред на нещата, но след като го направим, може да се почувстваме освободени.

5. Направете нещо смислено за някой друг

вина, в най -добрия случай е мотиватор за смислено, целенасочено действие. Може да мислим за вината за съжаление за миналото, но това също ни кара да гледаме към бъдещето. Това може да ни напомни да търсим начини за възпоменание, обслужване или по друг начин да почетете изгубените.

Например класическо проучване от 1966 г. разделя участниците на две групи. На половината беше казано, че учебната задача ще помогне на партньора им (който тайно беше актьор в изследователския екип) да спечели бонус точки в курс, който му трябваше да завърши колеж, да запази работата си и да подкрепи съпругата и детето си. Накратко, натискът беше върху.

Може да мислим за вината за съжаление за миналото, но също така ни кара да гледаме към бъдещето.

Другата половина беше казано на партньора провеждаше курса и затова изобщо не се нуждаеше от бонус точки. След като работиха върху (и не успяха) три невъзможни задачи, изследователите информираха всеки участник, че не са спечелили бонус точки за партньора си, като по този начин предизвикват вина. За да се влошат нещата, им беше казано, че партньорът им е спечелил много точки за тях.

Докато всеки участник напусна учебната зала, те бяха попитани дали ще дарят кръв. Не е изненадващо, че участниците, които се чувстваха виновни, че възпрепятстват перспективите за работа на партньора си и семейната сигурност, бяха много по -склонни да се съгласят.

Даването на кръв няма нищо общо със ситуацията, но за участника се чувстваше като нещо, което може да може Дори карма. Логиката, която стои зад споразумението, може да е била погрешна, но това ги накара да се почувстват по -добре и доведоха до добро дело в процеса.

6. Погрижете се за себе си

Ако сте преживели мъчително преживяване или сте останали по друг начин, грижата за себе си е от съществено значение за изцелението, независимо дали е физическо или емоционално. Яжте добре, спите добре, преместете тялото си и набирайте подкрепа, за да помогнете да осмислите всичко това. Ако упорито се чувствате надолу, немотивирани, на ръба или като цяло не можете да живеете в най -голяма степен и особено ако имате мисли за самоубийство, трябва да потърсите професионална помощ. PTSD се показва под много форми, включително по -фини от кошмарите и светкавиците. Добрата новина е, че има ефективни лечения, базирани на доказателства, като терапия с когнитивна обработка.

Вината има място в нашия емоционален репертоар. Това ни мотивира да правим грешки и да правим поправки. Но при вината за оцеляване е погрешно и безполезно. Така че скърбяйте загубите си, но не забравяйте: не беше ваша вина, други се радват, че все още сте тук и че можете да използвате оцеляването си, за да го платите напред.

Тази статия първоначално е написана от д -р . Елън Хендриксен. Той е актуализиран съществено от д -р Джейд Ву.

Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Джейд Ву, доктор на науките психолог

dr. Джейд Ву беше домакин на разумния психолог подкаст между 2019 и 2021 г. Тя е лицензиран клиничен психолог. Тя получи докторска степен. от Бостънския университет и завърши клинична резиденция и стипендия в Медицинското училище на университета Дюк.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за разумния психолог подкаст Spotify Google Stitcher

Коя кардио машина трябва да използвате, когато искате бързо да изгорите снощния чийзкейк?

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 30 август, 5-минутен READEPISODE #1 PLAY PAUSE Слушайте Коя машина за упражнения изгаря най-много калории? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Купете сега

Като сътрудник на Amazon и филиал на Bookshop.org, QDT печели от квалификационни покупки.

Коя машина за упражнения ще ви даде най -голям удар за вашия долар, когато става въпрос за изгаряне на най -много калории? Ако имах никел за всеки път, когато чуя този въпрос от клиент или любопитен фитнес, щях да Вижте своя URL адрес имам доста дебел портфейл! В днешната статия ще сравня ефектите на изгаряне на калории на някои популярни кардио машини, които ще намерите във фитнеса, и ще ви дам бързи и мръсни съвети за всеки.

Нека започнем с най-популярната машина –Единият, който се появява в най-ниския ексклузивен здравен клуб и хотел Hole-A-A-Wall.

Колко калории изгаря колоезденето?

Тъй като движението на педалите включва големите и мощни мускули на крака, колоезденето е чудесен избор за изгаряне на калории. В зависимост от вашата интензивност, колоезденето може да изгори 500-1000 калории на час, което го класира сред най-високите калорични горелки, стига да го използвате правилно.

Как да изгорите най-много калории на мотора

Много хора не избират съпротива, която е достатъчно висока, за да стимулира наистина тези мускули на краката, изгарящи калории, и вместо това оставят естественото движение на педалите на велосипеда да вършат работата за тях. За да избегнете този проблем и да получите максимална полза от мотор, изберете съпротива, която ви кара да дишате трудно, за да постигнете 90 оборота в минута или оборотите в минута; Повечето стационарни велосипеди на закрито показват този номер на компютърния дисплей.

изправен срещу лежащи велосипеди

Какво ще кажете за изправени спрямо легнали велосипеди (типът, в който седите)? Въпреки че почивката на гърба на лежащ велосипед може да облекчи стреса в долната част на гърба, шията, лакътя и китката, този тип велосипед трябва да се използва само ако имате болка в тези стави, когато сте седнали на изправен велосипед. Това е така, защото не караш нито един от онези основни мускули, изгарящи калории Няколко 2-3 минути набора, в които педалите при 90 оборота в минута при най-високо съпротивление, при което можете да поддържате тази скорост на педалиране. Не забравяйте да се възстановите напълно между всеки набор.

страници

1234Next ›Последно» Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Първата американска жена, спечелила NYC маратона от 40 години, отнесе голяма част от 2017 г. от тренировките, за да се възстанови от голяма контузия. Помогна ли?

от Brock Armstrong Get-Fit Guy 5 декември 2017 г. 6-минутен readepisode #366 Играйте пауза Слушайте защо „Training Time-Outs“ може да бъде положително, че в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Преди няколко седмици Шалан Фланаган стана първата американска жена, спечелила Маратона в Ню Йорк след 40 години, а най -интересното е, че това е, че това Тя го направи, след като взе значителна част от 2017 г. от тренировки и състезания, за да се възстанови от голяма контузия.

От спечелването на маратона на Ню Йорк, вдъхновяващо явление, наречено „ефект на Шалан“, се спринтира около маратона Социалните медии на общността като бегач с коса на огън. Това се основава на факта, че всеки от тренировъчните партньори на Шалан (всички 11 жени) се класира за Олимпиадата по времето, когато тренира с нея. Еха! В New York Times Линдзи Кроуз измисли термина и го описа по този начин: вие служи като ракетен бустер за кариерата на жените, които работят заедно с вас, докато се катапултирате напред. ” Цитатът от тази статия, която видях, предавана най -много, е: „Фланаган не говори само за издигане на жените; Тя ги издига. И те печелят. ”

Всеки от тренировъчните партньори на Шалан (всички 11 жени) се класира за Олимпиадата по времето, когато тренираха с нея.

Като абсолютно достоен и вдъхновяващ, тъй като този ефект е, има Друг еднакво вдъхновяващ и интересен аспект на историята на Фланаган, върху който искам да се съсредоточа. Това е, което наричам другия ефект на Шалан. Един, който се надявам да послужи като блестящ пример за всички спортисти с твърдо зареждане там, които се тласкат чрез болест, стрес и дори нараняване. Този друг ефект на Shalane е този, който ни показва, че можете да отделите десет седмици от тренировките и все пак да излезете на върха. Пътят на върха!

Вземането на изчакване на тренировки

десетте седмици на Фланаган дойде, след като тя получи тежка контузия на долната част на гърба, която беше първата й голяма контузия, след като тя се превърна в професионалист през 2004 г. Да се каже, че нараняването е било тежко, би било подценяване. Това беше действително прекъсване на нейния илиачен гребен, който е най -големият от трите кости, които се сливат, за да образуват OS Coxa или тазобедрената кост. Почивката вероятно е причинена от регистрация на твърде много километри на бягащата пътека или на някакъв заснежен хлъзгав Портланд, Орегон терен. Ако се чудите колко е твърде много, е известно, че Шалан се движи над 130 мили седмично по време на тренировъчния си сезон.

Като почти всички сериозни спортисти, които познавам, Шалан намери психическото предизвикателство да вземе почивка за възстановяване по -трудно от действителния физически акт да даде на тялото си останалото, което е необходимо. Малко след като тя се отказа от Бостънския маратон през пролетта на 2017 г., където контузията за първи път бе изведена на бял свят, Шалан каза на списанието на Runner’s World: „Това ме хвърли за цикъл. Трябваше да преоценя това, което е важно за мен. Все още се чувствам малко изгубен в момента. ”

Чувството на изгубени има пълен смисъл, когато разберете, че ако спрете да бягате само за седмица, максималният ви аеробен капацитет (MAX VO2) ще намалее и ако приемате Две седмици почивка е вероятно да добавите повече от минута към вашето 5K време за изпълнение. Знаейки това, лесно е да се види колко тревожност може да бъде причинено дори от обикновен неуспех като обикновената настинка, камо ли с фрактура на таза.

Мисля Old, Shalane някога щеше да се върне на високото ниво на фитнес, в който беше преди – но го направи. И как! Нека да разгледаме как това е възможно, като разгледаме доброто и лошото да си починем време за обучение.

недостатъците на тренировъчен тайм-аут

голям брой неща се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато се случват, когато Спортист си почива свободното време на тренировки и състезания, но засега ще се съсредоточа върху най -подходящите ефекти на бягане.

След две седмици, които не тренират, проучванията показват, че VO2 MAX намалява с 6%. След девет седмици VO2 макс пада с 19%. След единадесет седмици VO2 макс пада с 25,7%. Количеството кръв, изпомпвана от сърцето на ритъм, също отнема нос с 10% след три седмици. Аеробните ензими на мускулите ви, които помагат да се получат енергията да паднат с 25% след само три седмици.

Ползите от времето за изчакване на тренировка

достатъчно с обречеността и мрак. Някои добри неща се случват и по време на свободното време на тренировките.

Мускулите, сухожилията и костите ви получават известно време, за да се възстановят напълно и да се излекуват. Поправяте тези мънички сълзи в тъкан по цялото тяло (често на места, които не сте знаели, са участвали в спорта ви), което води до по-устойчив на нараняване. Умът ви възстановява ентусиазма си към вашия спорт и увеличава желанието и способността ви да тренирате ефективно. Имунната ви система отнема побой, когато тренирате и почивката си може да му даде време да се възстанови и укрепи.

страници

12next ›Последно» Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се, за да получите подкаст на Guy Guy Spotify Google Stitcher

кокосовото масло има два пъти наситените мазнини от масло, но много от тях го възхваляват като чудотворна храна. Какво дава?

от Monica Reinagel, M.S., L.D./N Хранене 22 юли 2009 г. 4-минутен Readepisode #53 Играйте пауза Слушайте какви са предимствата на кокосовото масло? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

В наши дни има много бръмчане относно предимствата на кокосовото масло, особено онлайн. Според привържениците кокосовото масло може да предотврати сърдечните заболявания, да балансира хормоните ви, да убие микробите, да прецизира имунната си система, да зарежда турбо метаболизма си и да се разтопи нежелани килограми. Други предупреждават, че това е един от най -опасните видове мазнини, които можете да ядете. Ще се опитам да го подредя всичко.

Какви са ползите от кокосовото масло?

Няколко от вас ме написаха да попитам за предимствата на кокосовото масло, след като попаднах на статии за него онлайн и на други места. За да чуете някои да го казват, кокосовото масло може да има силата да ни спаси от всичко, което ни мъчи. Те цитират изследвания, показващи, че той предпазва от сърдечни заболявания, насърчава загубата на тегло, засилва имунната система, съдържа ценни антиоксиданти и е мощен антивирусен агент. Привържениците предполагат, че заменяте обикновеното си масло с изключително девствено кокосово масло, за да използвате всичките му огромни ползи.

„Не го правете!“, Плачете хората в Националния институт за сърце, бели дробове и кръв и Американската сърдечна асоциация. Кокосовото масло съдържа повече наситени мазнини от всяка друга храна-почти два пъти повече от маслото! Диетите с високо съдържание на наситени мазнини, те посочват, могат да повишат холестерола ви и да увеличат риска от сърдечни заболявания. ; Те се държат напълно различно в тялото и имаме проучвания, за да го докажем. ”

„О, да?“ Кажете наситените мразещи мазнини. „Ще видим вашето проучване и ще ви отгледаме две проучвания, които показват, че някои хора, които ядат кокосово масло, всъщност имат повишени рискови фактори за сърдечни заболявания!“

Недостатъчни доказателства за ползите от кокосовото масло

Нищо чудно, че не сте сигурни какво да мислите за кокосовото масло. За да ви кажа истината, не съм напълно сигурен какво да мисля. Ако търсите окончателно решение, страхувам се, че може да се наложи да ви разочаровам в този.

Истината е, че съществуващите изследвания за това как кокосовото масло може да взаимодейства с други диетични елементи за насърчаване или евентуално да заплашва здравето ви е ограничено, недостатъчно и противоречиво. Всеки, който твърди, че знае със сигурност, че яденето на кокосово масло ще подобри здравето ви в дългосрочен план, или отгатне, игнорира някои от доказателствата, или и двете.

Contents

تم النشر في
مصنف كـ blog